Yhteenveto itsearviointivaiheen palautteista Karville

Koulutuksen järjestäjät tekivät osana arviointia laadunhallintajärjestelmiensä itsearvioinnin helmi–huhtikuussa 2021. Itsearviointiin vastasi yhteensä 138 koulutuksen järjestäjää. Kyselyn palauteosion kysymyksiin vastasi 132–135 järjestäjää. Palauteosion avoimien vastausten määrä vaihteli kysymyksittäin 54–68 välillä. Alla olevassa yhteenvedossa on esitetty koulutuksen järjestäjien näkemyksiä itsearviointiprosessista ja Karvin toiminnasta.

Yhteenveto itsearviointivaiheen palautteista (PDF)

Keskustele kirjoituksesta (3 kommenttia)

    1. Kiitos huomiosta ja pahoittelut siitä, että linkki ei avaudu. Pyrimme saamaan linkin toimintaan mahdollisimman pian.t. Tarja Frisk Karvista

Kirjoita uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *