Ennakkotietoa syksyn kehittämisseminaareista

Kolmannessa vaiheessa Karvi järjestää koulutuksen järjestäjien yhteisiä kehittämisseminaareja, joissa täydennetään ja syvennetään itsearviointivaiheen avulla saatua arviointitietoa laadunhallinnan ja laadunhallintajärjestelmien tilasta sekä mahdollistetaan järjestäjien välinen vertaisoppiminen. Seminaarien tavoitteena on tarjota kaikille koulutuksen järjestäjille mahdollisuus jakaa laatutyöhön liittyviä kokemuksia ja hyviä käytäntöjä ja siten myös tukea järjestäjiä laadun pitkäjänteisessä ja jatkuvassa kehittämisessä.

Kehittämisseminaarien alustavat päivämäärät ovat: 7.10., 12.10., 14.10., 26.10. ja 28.10.

Kehittämisseminaarien teemat tarkentuvat myöhemmin. Lisätietoa tulossa pian!

Kirjoita uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *